Welkom!

Mijn naam is Mariska de Vos, een gepassioneerde vrouw van 33 jaar, woonachtig in het prachtige Katwijk aan Zee. Ik ben gezegend met een geweldige partner en twee lieve kinderen, Marcus (2016) en Cathelijne (2019). Als moeder heb ik een heel bijzondere reis doorgemaakt, die mijn leven op meerdere vlakken heeft gevormd.

Mijn achtergrond is divers en dat heeft me in staat gesteld om een brede expertise op te bouwen. Ik ben na mijn HAVO begonnen met de opleiding tot Leerkracht Basisonderwijs, waardoor ik goed bekend ben met het opzetten van lesprogramma’s voor verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast ben ik een gediplomeerd Instructeur Eerste Hulp en (P)BLS Instructeur, wat mij waardevolle kennis heeft gegeven over het belang van veiligheid en gezondheid. Ook heb ik mijn academische opleiding in (maritieme) Archeologie afgerond aan de Universiteit Leiden en Rijksuniversiteit Groningen, waardoor ik een kritische en wetenschappelijke kijk op zaken heb ontwikkeld.

Echter, een van de meest waardevolle rollen die ik op me heb genomen, is die van slaapcoach voor kindjes tot 3 jaar, met een specialisatie in baby’s met reflux. Deze expertise is niet alleen gebaseerd op mijn opleidingen, maar ook op persoonlijke ervaringen. Mijn jongste kindje, Cathelijne, was een slechte slaper als baby en is nog steeds gevoelig voor prikkels. Deze uitdagingen hebben me ertoe aangezet om me grondig te verdiepen in onderwerpen als reflux, koemelkallergie en onrust bij baby’s.

LDF-19

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt bij hetzelfde bedrijf, heb ik een sprong in het diepe gewaagd om mijn eigen onderneming te starten. Mijn transformatie van een uitgeputte en oververmoeide moeder naar een zelfverzekerde vrouw en succesvolle ondernemer heeft me geleerd dat je, met de juiste toewijding en passie, alles kunt bereiken wat je wilt.persoonlijke ervaringen en professionele expertise stellen me in staat om andere ouders te ondersteunen die vergelijkbare uitdagingen doormaken. Als slaapcoach kan ik jou helpen om jouw baby beter te laten slapen, vooral als reflux een rol speelt. Daarnaast kan ik ouders adviseren over hoe ze natuurlijke en low-toxic producten kunnen gebruiken om de gezondheid van hun kinderen te bevorderen.

Dus, als jij een ouder bent die worstelt met de slaap van je baby, met name als gevolg van reflux, onrust of koemelkallergie, dan ben ik hier om je te helpen. Samen kunnen we een plan opstellen om jouw kindje de rust en slaap te geven die hij of zij verdient, terwijl we tegelijkertijd focussen op de gezondheid en ontwikkeling van jouw kleintje.

Ik kijk ernaar uit om met jou kennis te maken en je te begeleiden op deze reis van ouderschap en zelfontwikkeling. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Laten we samen werken aan een gezonde, rustgevende en gelukkige slaapomgeving voor jouw baby.

Met warme groeten,
Mariska de Vos