Negen procent van de kinderen ontwikkelt een slaapprobleem. En waarschijnlijk ligt dit percentage nog hoger omdat er helaas nog steeds een taboe heerst op het bespreken van het slaapprobleem met een professional.

Slaapproblemen ontwikkelen zich vaak al in de babytijd. Het kan ontstaan door storende factoren zoals reflux of koemelkallergie. Maar sommige ouders hebben een andere verwachting van hun kleintje.

Slaapproblemen kunnen worden voorkomen. Door je tijdens de zwangerschap al in te lezen over natuurlijk slaapgedrag, weet je wat normaal is en wanneer een baby er een potje van maakt.

Als slaapcoach voor baby’s en kinderen help ik ouders aan meer rust en slaap. Maar liever werk ik preventief aan het ontwikkelen van een slaapprobleem. Door ouders te informeren over natuurlijk slaapgedrag van een kind.

En op een laagdrempelige manier klaar te staan voor de ouders die graag een duwtje de juiste richting op willen. Dit doe ik middels het GRATIS inloopspreekuur. 

Het inloopspreekuur is er voor de ouders die een vraag hebben rondom slapen, reflux en/of koemelkallergie. Je kunt ZONDER afspraak binnenlopen bij Mariska, slaapcoach en onrustdeskundige.

Meer informatie over het inloopspreekuur vindt je hier.

Een taboe: 9% van de kinderen heeft een slaapprobleem
Getagd op:             

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *