Weet je niet meer waar je moet beginnen met het laten slapen van je kindje? Ben je op? Zoek niet verder, wij kunnen je helpen om je kindje weer te laten slapen. En zo kom jij ook weer aan slapen toe!

Wij helpen ouders met kindjes van o tot 4 jaar om weer de rust te vinden. 

Werkwijze

Op het moment dat jij een consult hebt geboekt, sturen wij een intakeformulier toe. Wij stellen vragen over het slaapgedrag van je kindje, maar ook naar alle factoren eromheen. Dat is de kracht van de Droomritmemethode. 

Op basis van de intake en het gekozen pakket, maken wij een slaapplan op maat. Wij kijken hierbij naar jouw wensen en de situatie. Ben je alleenstaand of zijn er meerdere kinderen in het gezin die ook aandacht nodig hebben? Overal wordt aan gedacht. 

De stap maken om hulp in te schakelen kan groot zijn. Wij vinden het daarom heel belangrijk dat jij kennis kan maken met ons. Zodat je weet wie wij zijn en hoe wij jou kunnen helpen. Dat is dan ook de reden dat je altijd voor een slaapconsult eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek reserveert. Daar zitten geen kosten aan verbonden. Zo kan jij verkennen of dit de hulp is die je zoekt.

Kennismakinggesprek

GRATIS

Online

All In One Consult

Adequate hulp voor een scherpe prijs. Een compact consult, waarbij je de hulp krijgt met de kwaliteit die je van Dromenvrouw kunt verwachten. Geschikt voor slechte slapertjes, zonder onrust.

€200

Onrustconsult

Persoonlijk consult voor alle slaapproblemen. Uitermate geschikt voor kindjes met grote onrust, zoals reflux of koemelkallergie. Maar ook als het slapen dramatisch gaat.

€300

1 op 1 Coaching

Voor als je graag intensieve begeleiding wenst.

 

€500

Nazorg

Twijfel je of het allemaal wel goed zit? Zijn er toch nog vragen ontstaan na het consult? Dat begrijpen we! Het is ook heel veel (nieuwe) informatie die je gaat krijgen! En dan borrelen de vragen vanzelf op.

Bij een persoonlijk consult hoort uiteraard nazorg. Dit bieden wij in de vorm van contact via Whatsapp of mail. Het minimale aantal weken coaching is 2 weken. Heb je een 1 op 1 coachingstraject gereserveerd? Dan zijn wij de gehele periode bereikbaar voor al je vragen!

Ontstaan er na de coaching toch nog vragen? Neem gerust contact op, dan kijken we samen wat er nodig is. 

Droomritmemethode

De onruststokers zijn de basis van elke consult. Is er sprake van reflux, koemelkallergie of andere onrust? Dat kan het slapen zeker in de weg staan. Door naar alle klachten van je kindje te kijken, krijgen we in het vizier waarom je kindje niet kan slapen. 

Dat pakken we aan en ondertussen werken we aan het slapen. Dat doen we middels de Droomritmemethode.

Deze enige Nederlandse methode is ontwikkeld door Stephanie Molenaar. Het is een methode waarbij kindjes niet hoeven te huilen. Dat betekent trouwens niet dat er geen traantjes zullen vloeien. Maar kindjes hoeven niet onnodig te huilen. Huilen in jouw armen is immers anders dan alleen in een donker kamertje.

De ontwikkeling en groei van je kindje vinden wij ontzettend belangrijk. Maar ook jouw wensen. Wat zijn jouw verwachtingen en waar wil je naar toe werken?