Relax & Refresh

The feel good mom experience

Een dag vol ontspanning, rust en welzijn – Exclusief voor jou

Ben je een moeder die constant jongleert met alle verantwoordelijkheden van het ouderschap? Voel je de druk om alle ballen in de lucht te houden, maar merk je dat je eigen welzijn eronder lijdt? Het is tijd om even op adem te komen en te investeren in jezelf.

Welkom bij de “Relax & Refresh – The feel good mom experience”.

Vind ontspanning,
rust en welzijn
in je drukke leven
als moeder

Vind balans te midden van de drukte

Als moeder van twee jonge kinderen begrijp ik de uitdagingen en het gebrek aan tijd voor jezelf maar al te goed. Alle ballen moeten in de lucht blijven: de afspraken rondom school en hobby, het huishouden, je werk etcetera. Ze zorgen er regelmatig voor dat je jezelf een beetje vergeet. 

Maar geen zorgen, tijdens deze livedag leer je hoe jij meer rust en ontspanning kan nemen in het drukke bestaan als moeder!

Wij begrijpen jou!

Mariska is een ervaren EHBO instructeur en babyslaapcoach. Als moeder van een slechtslapende baby, heb ik een opleiding gevolgd tot slaapcoach. Ik heb mij gespecialiseerd in baby’s en reflux. Daarnaast heb ik veel kennis over essentiële oliën en hoe ze kunnen bijdragen aan ontspanning en welzijn.

Anneke (Vital  By Food) is een succesvolle kindervoedingcoach en moeder van 2 pubers. Ze heeft een schat aan kennis over voeding en hoe je met goede voeding je brein kunt ondersteunen. Haar programma’s Fit&Fijn (speciaal voor basisscholen) en MindfulnessRun voor kinderen hebben al vele kinderen geholpen. Maar ook ouders kunnen bij haar terecht voor coaching.

Een dag vol inspiratie en praktische tools

Tijdens de “Relax & Refresh – The feel good mom experience” zul je worden geïnspireerd en voorzien van praktische tools, strategieën en technieken om zelfzorg en welzijn te bevorderen. Ons doel is om jou te helpen ontspanning, rust en welzijn te vinden te midden van de drukte van het ouderschap. We hebben een fantastische line-up van workshops en activiteiten gepland, waarin we verschillende onderwerpen behandelen.

  • Leer hoe je zelfzorg kunt integreren in je drukke schema als moeder
  • Interactieve workshops en lezingen van experts in babyslaap, EHBO, voeding, welzijn en ontspanning
  • Praktische oefeningen en technieken die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning van ons team van ervaren coaches en professionals
  • Maak deel uit van een gemeenschap van gelijkgestemde moeders die samen groeien en elkaar inspireren
Goodiebag

Goed gevulde goodiebag

Als extra bonus ontvang je een goed gevulde goodiebag vol met zorgvuldig geselecteerde producten die jouw ontspanning en welzijn bevorderen. 

Speciaal voor jou hebben diverse kleine ondernemers uit Katwijk en omstreken iets moois toegevoegd aan de goodiebag. Jij gaat gegarandeerd met prachtige producten naar huis.

Investeer in jezelf en meld je vandaag nog aan voor "Relax & Refresh - The feel good mom experience"

Wacht niet langer. Gun jezelf een dag vol ontspanning, rust en welzijn. Investeer in jezelf als moeder en geef jezelf de ervaring die je verdient. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang.

Klik hieronder om je plek te reserveren en jezelf de ultieme feel good mom experience te geven.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de “Relax & Refresh – The feel good mom experience”. 
Samen zullen we een reis maken naar een leven vol rust, welzijn en ontspanning.