Wonden

Kleine ongevallen

Vergiftiging

Verbranding

Bewusteloosheid

Workshop Eerste Hulp aan Kinderen

Tijdens deze workshop komen de meest voorkomende ongevallen bij kinderen aan bod. Je leert hoe je ze voorkomt en hoe je moet handelen.

De workshop wordt bij jou thuis gegeven of op een locatie van jouw voorkeur. Nodig je familie en vrienden uit en volg samen deze workshop. Het is gezellig en fouten maken mag! En nog een voordeel, je hebt gelijk een netwerk van mensen om je heen die óók weten wat zij moeten doen bij een ongeval! 

Aan het einde van de workshop ontvang je een Bewijs van Deelname. 

Leren reanimeren?

Wil je leren hoe je je kindje moet helpen bij een verslikking of verdrinking? Kies dan voor het Basistraining Eerste Hulp bij Kinderen of de Workshop Reanimatie bij baby’s en kinderen. We geven tijdens deze trainingen ook informatie over gevaarlijke situaties in zee!

Korting bij grotere groepen

Bij een groep van 5 tot 7 personen, geldt een korting van 5 euro per persoon. 
Bij een groep van 8 tot 10 personen, geldt een een korting van 10 euro per persoon.

Lukt het niet om 4 personen bij elkaar te krijgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Minimaal 4 personen

1 dagdeel (2,5 uur)

€65 per persoon*

Bij jou thuis / op locatie

Bewijs van Deelname

Stichting Hartekind

Ieder jaar worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking. De hartafwijking is de meest voorkomende aangeboren afwijking die er is! Zo’n 50 jaar geleden overleden bijna alle kinderen met een aangeboren hartafwijking.
Door onderzoek en verbeterde behandelmogelijkheden worden meer dan 90% van de kinderen met een aangeboren hartafwijking volwassen.

Stichting Hartekind financiert levensbelangrijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen.  Zo kunnen overlevingskansen worden vergroot en kan de dagelijkse kwaliteit van leven van Hartekinderen worden verbeterd. 

De Ouderacademie steunt Stichting Hartekind door €2,50 euro per persoon per Eerste Hulp Training of workshop te doneren!

Kind zijn, HART nodig!